Booktube, Bookstagram & more.

- Books, Bookstagram, Booktube, YouTube

Bookstagram

Booktube, Bookstagram & more.

Dus. Hallo daar! Ik moest van mezelf echt even een update blogpost maken. Ik blijf natuurlijk gewoon door bloggen, dit is geen stop bericht. Maar ik ga er iets anders aan toevoegen. Namelijk mijn – misschien wel allergrootste – passie; lezen.

Ik heb een youtube channel, een instagram en een twitter, aangemaakt waarin ik praat over boeken, dus als je er geinteresseerd in bent, neem dan vooral een kijkje. Ik zal alle social media kanalen hieronder benoemen en even kort laten zien!

Je kan misschien ook nog wel posts over boeken verwachten. Daarnaast komen mijn Florence posts snel online, dus houd dat goed in de gaten (het zijn echt súper gave foto’s)!!

Kijk je mee verder ?

Booktube channel!

Dit zijn dus de soort videos die ik maak!

Bookstagram! @alttlbitofbooks

Bookstagram

Je kan ook op de foto klikken om er naartoe te gaan!

Op twitter @alttlbitofbritt !

Ik heb alle links ook nog in de navigatie bar gezet en ze staan eigenlijk overal op mijn blog verspreid!

DUS, dan zijn jullie weer even bij. En niet vergeten dat mijn Florence posts snel komen!!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Lisanne
    11/11/2016 at 6:11 pm

    Wat een tof idee! Veel succes en plezier ermee! Ik ben benieuwd naar je foto’s van Florence. 😊

  • Leave a Reply