Last week & New things (Oct. 2016)

- Books, Life, New things

img_7670

New in & Last week

NE: Haidiehi, ik heb echt al een tijd niks meer gedaan op mijn blog. Dit omdat ik er eventjes uit moest. Er zijn veel dingen die ik op dit moment aan mijn hoofd heb en ik wou voor mezelf een beetje rust creëren. Dit heb ik dan ook lekker gehad en met als bonus erbij; NU vakantie.

Ik had gisteren een super leuk rugzakje binnengekregen, van Sammydress. Ik ben er echt super blij mee en ik kan niet wachten om hem mee op pad te nemen. Misschien mee naar Florence deze vakantie?


EN: Hi everyone! Long time no see. I took a little break because I really needed one. There are a lot of things going on in my life at the moment and I wanted to create some space for myself. Well, that’s what I did and I also have a little schoolbreak this week. Really relaxed.

Yesterday, I got a really cute backpack in the mail. It’s from Sammydress and it’s SO adorable. I’m really happy with it and I can’t wait to start using it. Maybe I’ll bring it to Florence next week?

img_7676 img_7675 img_7674 img_7672 img_7713 img_7691 img_7659

Mijn MAC foundation was op en die ging ik dus bij bestellen via hun site, maar toen dwaalde ik ook nog eens af naar de lipsticks en kocht ik een kleurtje die ik echt al heel erg lang wou: Stone. (Ik zal deze snel laten zien in een outfit, misschien OOK mee naar Florence? ;))


I needed to restock my MAC foundation, because I had no more left. But I ended up on the lipstick page and I bought another color I’ve really wanted to get for a while now; Stone. (I will soon make an outfit post with this color, maybe also in Florence? ;))

img_7661 img_7715Alvast outfits aan het matchen voor Florence, ZO leuk om te doen.


Already preparing outfits for Florence, LOVE to do that.

img_7665

Ik heb een serieuze verslaving aan Grey’s Anatomy gekregen, ben nu al bijna bij seizoen 4! Nog maar 9 te gaan…


I’ve developed a serious addiction to Grey’s Anatomy, I’m almost at season 4 now! Still 9 to go…

img_7720

Ook lees ik echt super veel de laatste tijd. Nu ben ik bezig in A Court of Thorns and Roses, die ik gisteren binnen heb gekregen.


I’m also reading a lot lately. I’m currently reading A Court of Thorns and Roses, I started right after I got it in the mail yesterday. 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  10/23/2016 at 6:08 am

  Love the backpack! It’s really cute. MAC Stone is a favourite of mine!

  Nicole | http://www.theglamsurge.com

 • Reply
  Isabella
  10/23/2016 at 9:36 am

  Ahh liefde voor het tasje!

 • Leave a Reply