Scotland part 6: Harry Potter kind of day!

- Europe, Scotland, Travels

Scotland part 5 / Harry Potter kind of day!

Harry Potter kind-a-day

Haaaai allemaal! Laatste post van Edinburgh, EINDELIJK. Hahah. Maarja, zoals de titel al zegt, was dit een beetje een Harry Potter dagje. Misschien weten jullie het nog niet, maar ik ben een grote Harry Potter fan en het is dus zo nét het geval dat J.K. Rowling(schrijfster van de serie) heel veel inspiratie heeft opgedaan in Edinburgh. Deze straat hierboven is bijvoorbeeld heel erg look-a-like aan de weg-is-weg. We zijn ook naar het café(The Elephant café) geweest waar ze het eerste boek heeft geschreven. Daarna zijn we nog naar het prachtige ‘Calton Hill’ gelopen, om naar de zonsondergang te kijken.

Kijken jullie mee naar deze laatste dag?

Scotland part 5 / Harry Potter kind of day!

De eerste stop; The Royal yacht Brittania

Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day!

The Elephant café

Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day! Scotland part 5 / Harry Potter kind of day!

Wat vonden jullie van deze laatste post?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Manon
  09/30/2016 at 5:23 pm

  Wat ziet dat er mooi uit zeg

 • Reply
  Maries
  09/30/2016 at 9:49 pm

  Leuke foto’s!

 • Leave a Reply