Scotland part 5: Lunch @RoyalMile & Holyrood palace

- Europe, Scotland, Travels

Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace

Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace

Hallo allemaal! Ik weet het, veel schotland posts, maar die komen echt snel aan hun einde (ja, echt waar. Het einde is in zicht). Ik wou toch deze foto’s allemaal met jullie delen. Dit is dezelfde dag als die van de afgelopen post over schotland. Hier gingen we lunchen op The Royal Mile en we bezochten Holyrood Palace. Kijken jullie mee?

Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace

Holyrood Palace!

Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace

De kerk van Holyrood Palace, nouja, de ruïne eerder. Hahaha.

Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace Scotland part 5: Lunch at the Royal Mile & Holyrood palace

Deze badges heb ik gekocht en ook al aan mijn (badge)jasje vast gemaakt!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  evelien
  09/23/2016 at 10:26 am

  oh wauw scotland ziet er prachtig uit, wat een mooie natuur!
  En de lunch ziet er heerlijk uit <3
  Liefs,
  Evelien

 • Leave a Reply