Scotland part 2: Original Loch Ness tour

- Europe, Scotland, Travels

Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Original Loch Ness tour

Hallo allemaal!Als ik dit schrijf ben ik net wakker en weer lekker thuis in Nederland. Helaas begint school al wel weer na dit weekend. Maar ik heb nog een aantal Schotland posts die ik met jullie wil delen! Hier bijvoorbeeld dag 2 van onze (Ares en ik) reis naar Schotland. Voor deze dag hadden we een dag tour geboekt, die vertrekt vanuit Edinburgh en daar ook weer terug zou komen savonds. Zo hebben we dus toch heel veel gezien van Schotland, terwijl we een city trip hadden naar Edinburgh. We hadden deze dagtrip geboekt en het is echt een aanrader!

Wel vond ik het heel erg jammer dat ik niet overal foto’s van kon maken, aangezien we voor het grootste gedeelte in een bus zaten en het vanuit daar heel lastig is om goede foto’s te maken. We hebben bijvoorbeeld Stirling castle (William Wallace) en Doune castle (Outlander’s Castle Leoch en Winterfell van Game of thrones) gezien. Dat was super leuk, maar we reden er te snel langs voor foto’s. Je kan wel op internet foto’s zoeken als je Γ©cht heel erg nieuwschierig bent, haha!

 

P.s. We zijn dus ook naar Loch ness geweest, maar deze foto’s komen aankomende dinsdag apart online!

Kijk je mee naar onze dagtrip?

Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour

We kwamen veel van dit soort viaducten tegen die dwars door de bergen heenliepen overal. Helaas niet de bekende van Harry Potter, maar daar komen we ooit nog wel ;).

Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Dit deed me echt heel erg herinneren aan Twilight!

Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Dat zwarte hol dat je daar ziet, een grot, is de grot waar Bonnie prince Charles (Charles Stuart) na de battle of Culloden, was ondergedoken.

Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Glen Coe!

Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Het eilandje daar midden op het water, noemen ze ‘Isle of the Death’, omdat daar een hele clan is begraven nadat er een massamoord was gepleegd. Gezellig hΓ©.

Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Inverness!!!

Scotland part 2: Original Loch Ness tour Scotland part 2: Original Loch Ness tour

Wat vinden jullie ervan?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ismay
  09/04/2016 at 6:09 pm

  Het is echt prachtig daar he, onbeschrijfelijk mooi! Ik ben er zelf ook geweest afgelopen zomer en ik herken stuk voor stuk alle foto’s! haha. Veel foto’s heb ik bijna op precies dezelfde locaties gemaakt (bekijk anders even mn diary op mijn blog :)), alleen hadden wij wat zonniger weer! Jammer dat het regende, maar aan de andere kant geeft het ook wel weer een mysterieus effect!

  • Reply
   Britt van den Elzen
   09/04/2016 at 11:12 pm

   Jaaa was geweldig!! Ik vond de regen stiekem ook wel leuk, toch typisch schots πŸ˜‰

  Leave a Reply