Personal / Blogging & writing / Travel update

- Personal

Personal / Blogging & writing / Travel update

Hoi allemaal!

Vandaag wou ik even iets heel anders op mijn blog plaatsen. Ik wou even over wat dingen vertellen die de laatste tijd lopen en gewoon dingen van mij afschrijven. Het is geen negatieve post, JUIST niet. Zo bracht ik het wel een beetje, maar het is verre van. Ik ga jullie even wat updates geven op persoonlijk gebied, maar ook over hoe het bloggen en schrijven gaat en natuurlijk reizen. Wat staat er allemaal op de planning?

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Personal / Blogging & writing / Travel update

Persoonlijk

Oke, persoonlijk. Ik heb dit nog helemaal niet verteld op welke social media dan ook, maar ik ga 5 VWO nog een keer overdoen. Ik ben niet blijven zitten door mijn gebrek aan punten, in ieder geval, niet echt. Ik heb het profiel Natuur & Techniek, maar ik kwam er vorig jaar achter dat Natuurkunde hélemaal niet is weggelegd voor mij.

Nu ging het dit jaar even slecht met natuurkunde en ging ik langzaam richting de 4 gemiddeld. Ik heb dus gepraat met een hele boel mensen (ouders, school) en ik ben tot de beslissing gekomen natuurkunde te laten vallen. Ik heb dus Aardrijkskunde op de helft van het jaar opgepakt en ben dit gaan inhalen. Ik miste al 1,5 jaar van de bovenbouw en als ik deze vakken om wou wisselen, moest ik dus een jaar overdoen om alles in te kunnen halen. Hier heb ik ook voor gekozen. Natuurlijk baal ik, maar ik heb in ieder geval een extra jaar om uit te zoeken welke studie ik wil gaan doen!

Studies

En dat is dan ook gelijk mijn tweede persoonlijke dingetje. Ik heb een hele leuke studie gevonden, waar ik echt heel erg nieuwsgierig naar ben. Ik zat altijd richting de wetenschappelijke kant op te gaan, omdat dat een beetje mijn vakkenpakket inhoud. Ik dacht altijd dat het zonde was om met N&T iets van rechten te kiezen, of iets anders maatschappelijk. Maar nu zag ik dus Engelse taal & cultuur. Ik vind schrijven héél erg leuk en ben ook met mijn eigen boek bezig. Journalistiek lijkt me ook heel erg gaaf, dus ja. Hier ben ik heel erg benieuwd naar!

Personal / Blogging & writing / Travel update

Bloggen & Schrijven

Met bloggen gaat het ook heel erg goed! Ik heb nu samenwerkingen lopen waar je eigenlijk via mijn blog niet heel erg veel van mee krijgt, maar ik dacht dat het toch wel leuk was om jullie te laten weten. Ik mag zo nu en dan een hoop kleren, accessoires, etc. uitzoeken, waarvan ik dan foto’s moet maken en terug moet sturen. Deze foto’s gebruiken die bedrijven dan voor hun website, om hun product te showen! Heel erg gaaf om mezelf dan op zo’n website terug te zien (en natuurlijk heel chill dat de kleren gratis zijn, haha)!

Ik zit er ook aan te denken om Engels er misschien weer bij te pakken voor mijn blog. Maar hier ga ik nog even over na denken.

Ook ben ik dus bezig met mijn eigen boek en dat gaat verder zijn gangetje.

Personal / Blogging & writing / Travel update

Reizen

Hier heb ik echt heel veel over te vertellen! Ten eerste ga ik deze vakantie nog naar Turkije met mijn familie en Ares. Hier gaan we naar een All inclusive resort, om lekker uit te rusten voordat school weer begint. Ik neem dan waarschijnlijk mijn laptop wel mee, zodat ik zo nu en dan iets online kan zetten (er zijn sowieso ingeplande posts).

Deze herfstvakantie hebben Ares en ik een 4-daagse trip naar Florence vastgelegd, waar ik écht ook super veel zin in heb!

In December gaan we voor mijn verjaardag misschien een weekendje naar Parijs, ik ben namelijk dit jaar op een zaterdag jarig én ik word 18!

Ares en ik hebben ook al nagedacht over volgende zomervakantie en zijn(ik in ieder geval) al lekker begonnen met het uitzoeken van plekken voor in THAILAND. We gaan daar een maand backpacken aankomend jaar, dus dat wordt ook súper leuk.  Nu nog sparen om alles bij elkaar te krijgen ;). Heb er zoveel zin in!!

 

Hebben jullie nog leuke dingen te vertellen?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Janne
  08/20/2016 at 9:04 am

  Ah wat een leuke update om te lezen. Goede plannen heb je voor het aankomende jaar, en inderdaad ook niet verkeerd om wat extra tijd te hebben voor het maken van een studie keuze. Ik ga zelf dit jaar beginnen met de studie Engelse Taal & Cultuur, ben er erg benieuwd naar. Je reis plannen zijn ook heel tof. Backpacken door Thailand lijkt me zo gaaf 🙂

 • Reply
  Laura
  08/20/2016 at 9:21 am

  Oh wat een heerlijke reisvooruitzichten! Fijn om ook wat persoonlijks te lezen. Leuke studies lijken mij dat ook! Ik zit meer na te denken over fotografie.

 • Reply
  Melike
  08/20/2016 at 2:41 pm

  Wat een goede doelen heb je gesteld voor je zelf (al zijn het niet echt doelen maar dingen die je gaat doen). Leuk dat je een eigen boek schrijft, ben benieuwd!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  08/21/2016 at 11:56 am

  Ik ben zo benieuwd naar je boek!

 • Leave a Reply