#ThrowBackTrips Ecuador: Part 4

- Ecuador, South America, Travels

Ecuador part 4

Ecuador part 4: Waterfall, Cane & Chimborazo

Vandaag heb ik alweer deel 4 van mijn reis naar Ecuador. In dit deel komen er foto’s aanbod van een waterval (ik weet niet meer of het een speciale waterval was en welke naam die had, als hij er al een had), waar we overheen gingen met een kabelbaan. Ik herinner me nog zo goed dat we super erg op en neer schommelde en dat mijn haar alle kanten op sloeg. Geen idee wat me bezielde toen ik de keuze maakte om mijn haar los te doen. Ik had het vroeger namelijk áltijd vast.

Kijken jullie mee naar alle foto’s? Ik vertel er meer over onder de foto’s zelf!

Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4

Zo zat ik vaak op vakantie! We hadden niet genoeg plaatsen in de auto, dus de kleinste ging achterin :D.

Ecuador part 4 Ecuador part 4

Hier zie je de man rechts, suikerriet maken. Dat is heeel zoet, plakkerig spul. En het is HEER-LIJK.

Ecuador part 4

Dit zijn cavia’s. Die eten ze in Ecuador, gek hé.

Ecuador part 4 Ecuador part 4

Hier zie je de Chimborazo. Als ik me het goed herinner, is de top van deze berg het hoogste punt op de Aarde. Hier komen zo meer foto’s van!

Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4 Ecuador part 4

Ik dacht er toen waarschijnlijk nog helemaal niet bij na. Maar vanaf daar lijkt het net alsof je op een hele andere planeet zit!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply