#ThrowBackTrips Ecuador: Part 2

- Ecuador, South America, Travels

Ecuador part 2

Ecuador part 2

vandaag heb ik deel 2 van mijn reis naar Ecuador voor jullie! Ik herinner met de dagen van wat en waar zich afspeelde niet echt meer. Maar ik heb wel deze foto’s voor jullie!

De eerste foto’s die jullie zien is bij een meer. Het is wel een speciaal meer, want er ligt een vulkaan onder water! Toen we daar overheen gingen varen, borrelde het water ook helemaal. De gids waarmee we aan het rondvaren waren, vertelde ook nog dat op het eilandje midden op het meer hele grote soort van Cavia’s leefden. Heel apart feitje.

Daarna zie je de foto’s van onze klim omhoog in Otavalo, waar we richting een roofvogelpark gingen. De eigenaar is ook Nederlands en hij had echt heel erg veel vogels, haha. het was heel erg leuk om gezien te hebben en de klim omhoog was prachtig!

Als laatste zitten er ook nog foto’s tussen van het hotel van mijn familie. Het is er echt prachtig. Ik herinner me het nog echt heel goed en we zaten helemaal bovenin!

Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2 Ecuador part 2

Wat vinden jullie van de foto’s?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Renate van den Elzen
  07/28/2016 at 4:04 pm

  Prachtig om terug te zien. Wat waren jullie nog klein haha! Een reis om nooit te vergeten!

 • Reply
  Arthur van den Elzen
  07/28/2016 at 10:20 pm

  Mooi om dat weer eens te zien!

 • Reply
  ares
  07/31/2016 at 1:10 am

  Gaan we nog een keertje heen toch?

 • Reply
  Isabella
  08/01/2016 at 6:35 am

  Haha zo schattig een aantal foto’s! Enorm mooi daar.

 • Leave a Reply