#ThrowBackTrips Ecuador: Part 1

- Ecuador, South America, Travels

Ecuador

Ecuador 2009 #1

Hiii! Vandaag begin ik een nieuwe blogpost serie. TBT = Throwback trips, ja én op donderdag. Hartstikke grappig. Nou, maar goed, op mijn vorige blog heb ik deze foto’s al ooit gepost. Maar nu ga ik het op deze blog weer opnieuw beginnen en écht afmaken. We starten de serie met mijn reis naar Ecuador in 2009. We gingen daarheen om familie te bezoeken die daar woont en met hun het land te verkennen(vooral voor ons was alles nieuw, natuurlijk).

The first day

Deze eerste dag – tenminste, ik ga er vanuit dat het allemaal de eerste dag was – vlogen we richting Ecuador, met een tussenstop in Curaçao. Daar kwamen we aan na de langste vlucht die ook ooit gehad heb, 12 uur namelijk. We gingen van het vliegtuig gelijk naar de Evenaar, want die ligt heel dichtbij Quito (de hoofdstad van Ecuador). We hadden ook nog de oude evenaar bezocht, die was namelijk verkeerd bepaald. We hebben ook nog door Quito gewandeld. Nadat we hier al die dingetjes hadden gedaan, zijn we doorgereden naar Otavalo waar mijn Oom, Tante en nicht hun eigen hotelletje hebben! Hierover komt later nog meer :). Als je van plan bent om ooit nog naar Otavalo te gaan, moet je zéker naar hun hotelletje. Hier kan je alvast wat meer info vinden! (Ze staan ook vermeld in de Lonely planet reisgids van Ecuador!;))

Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador Ecuador

Wat vinden jullie van Ecuador/ is jullie eerste indruk?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  evelien
  07/21/2016 at 9:25 am

  Wauw het ziet er prachtig uit! Lijkt mij zo mooi.
  Staat zeker op mijn reisbucketlist, leuk dat je deze foto’s nog deelt!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  07/21/2016 at 11:51 am

  Ziet er echt amazing uit <3

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  07/21/2016 at 11:55 am

  Wat een super leuke foto’s! liefs

 • Reply
  Laura
  07/21/2016 at 5:43 pm

  Ah, wat een kleintje was je nog! Maar wauw, Ecuador! Heel mooi. Liefs

 • Reply
  Danique
  07/26/2016 at 11:06 pm

  Ik had de foto’s al gezien op je oude blog, maar ze blijven echt super mooi!

 • Leave a Reply