Stuff from Gamiss

- Fashion

gamiss

Gamiss.com

Ik laat jullie vandaag zien wat ik heb uitgezocht bij Gamiss.com. Ik heb vier dingen uitgezocht, waaronder 1 paar schoenen, 2 zonnebrillen en 1 choker. Ik vind het allemaal echt hele leuk items! Je kan bij deze site kiezen voor een extra veilige bezorging en ik moet zeggen dat het inderdaad heel erg goed werd bezorgd. Het leuke aan deze webshop is ook, dat alle spullen heel erg goedkoop zijn. + nog een leuke toevoeging; alle sieraden hebben gratis verzending. Anders zijn de verzendkosten naar Nederland, 7 dollar.

Gamiss Gamiss Gamiss

Mirrored sunglasses

Deze zonnebril wou ik gelijk. Ik vind het zo’n mooie en je kan hem echt bij super veel aan! Je had hem met heel veel verschillende kleuren spiegelglazen, maar ik denk dat ik goed heb gedaan aan de zilveren versie. Dan kan ik hem bij nóg meer outfits aan. Ik heb deze zonnebril de laatste tijd al veel gedragen. Zo kon je hem zien in mijn outfit bij de graffiti muur en bij mijn Fashion week Amsterdam! Je kan de zonnebril hier vinden.

Gamiss Gamiss Gamiss

Dior look-a-like sunglasses

Ik herkende deze zonnebril al wel van internet, ik vind hem eigenlijk wel heel leuk. Pas toen ik hem had besteld, ben ik ernaar gaan zoeken. Toen pas kwam ik erachter dat het een Dior look-a-like is. Ik vind hem hoe dan ook echt heel leuk. Je kan hem hier vinden.

Gamiss Gamiss

Choker

Toen ik deze Choker zag, moest ik hem echt hebben. Het is een helemaal zwarte met een leuk balletje eraan. Ik vind het heel erg old school. Ik ben er echt heel erg gek van. Ik had deze choker al om in de outfit bij de graffiti muur! Je kan deze hier vinden.

Gamiss Gamiss

Platform sandals

Last but not least, deze platform schoenen. Ik wou echt al heel lang zo’n paar en nu heb ik ze eindelijk. Ze lopen echt héél erg lekker, dankzij het platform. Je had deze schoenen al kunnen zien in mijn outfit voor Fashion week Amsterdam. Deze schoenen kan je hier vinden.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Emma
  07/20/2016 at 9:30 am

  Gaaf! Die schoenen vooral

 • Reply
  evelien
  07/20/2016 at 9:52 am

  Leuke items! Vind de choker heel tof, en de piloten zonnebril, nét even iets anders. Heel leuk!
  Liefs, Evelien

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  07/20/2016 at 10:17 am

  je sandalen vind ik echt geweldig!

 • Reply
  Melike
  07/20/2016 at 12:17 pm

  Wauw die zonnebril! Ik heb er ook zo eentje gekocht laatst bij de Sacha. Vind het een heel fijn model.

 • Reply
  Maaike
  07/20/2016 at 1:05 pm

  Wat een toffe items! Die schoenen vind ik zó tof, maar ik ben te ‘bang’ om te zelf te dragen. En die zonnebril is ook zo gaaf, wauw <3

  • Reply
   Britt van den Elzen
   07/20/2016 at 1:08 pm

   Dankje! Ik denk dat als je ze een keer aan hebt gehad, je het misschien wel durft! 🙂

 • Reply
  Karlien
  07/21/2016 at 6:53 pm

  oooeh zalige items!
  die schoenen vind ik echt het leukste item dat je nieuw hebt gekocht
  al is die mirrored sunglasses ook niet mis

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Florence
  07/21/2016 at 8:51 pm

  Prachtige schoenen!

 • Reply
  Laura
  07/22/2016 at 1:40 pm

  Toffe dingetjes en die sandalen zijn zo enorm tof!

 • Leave a Reply