Amsterdam fashion week: Tony Cohen

- Fashion, Fashionweek

Amsterdam fashion week Tony Cohen

#MBFWA : Tony Cohen

Hi allemaal! Vandaag heb ik de post over Amsterdam Fashion week voor jullie. Ik was uitgenodigd voor de show van Tony Cohen en ik was daar wel benieuwd naar omdat ik altijd veel over hem hoorde. Dit keer was de show in combinatie met Nivea; Black & White. Het ging hierbij om de nieuwe deo, die we ook meekregen in onze goodiebag! Ik vond het idee achter de samenwerking wel heel erg leuk, omdat het concept ‘Black & White’ echt overal in terug kwam. Alle kleding was in zwart/wit en alle modellen waren van verschillende afkomsten. Zo was er een model heel bleek met heel licht haar en er was bijvoorbeeld ook een aziatisch model. Kim Feenstra liep ook mee in deze show en we spotte Hollands Next top model Loiza front row. De zaal was echt super mooi en ruim en bij aankomst liepen we langs een hele mooie Mercedes. 

The show

Toen de show begon, werd heel de zaal donker en begon er een hele ritmische bas op te komen. De modellen liepen rustig mee op de maat van de muziek en dat was heel erg leuk om aan te zien. Wat ik ook leuk vond, was dat de meeste ontwerpen heel draagbaar waren, alhoewel er ook wel veel niet heel draagbaar leken. In ieder geval, niet voor mij.

Amsterdam fashion week Tony Cohen

Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen Amsterdam fashion week Tony Cohen

Ik vond het al bij al wel weer een leuke ervaring. Ik ben een keer eerder naar fashionweek geweest, maar die show was wat minder groot dan deze. Zo’n grote show is wel een veel groter spektakel en dat is natuurlijk een hele andere ervaring. Ik vind fashionweek heel leuk om te bezoeken, omdat ik natuurlijk een grote fashion-lover ben, maar het is niet dat ik me er heel erg thuis voel.

Wat vinden jullie van Fashion week?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evelien
  07/14/2016 at 8:34 am

  Lijkt mij heel tof om daar een keer heen te gaan! Ik ben nog nooit naar zo’n show geweest.
  Ziet er ontzettend mooi uit!
  Liefs, Evelien

 • Reply
  Dolce Nina
  07/16/2016 at 5:00 pm

  Leuke foto’s.
  Ik ben naar de show van Spijkers en Spijkers gegaan en ik vond het zo leuk. Ik ben echt zo’n type die elke show van fashionweeks wilt bezoeken, haha.
  Liefs, Nina

 • Leave a Reply