Amsterdam fashion week outfit

- Fashionweek, Outfits

Amsterdam fashion week outfit

Outfit #MBFWA

Ik zou natuurlijk niet naar Fashion week gaan zonder outfit foto’s te maken. Ik wou een stijlvolle maar wel comfortabele outfit, aangezien we met de trein gingen reizen en een paar stukjes moesten wandelen. Ik had deze nieuwe schoenen van Gamiss.com binnengekregen en dankzij het hoge platform zijn ze heel erg fijn en makkelijk om in te lopen. Daarnaast vind ik ze ook heel mooi. Ik heb gekozen voor een helemaal zwarte outfit, omdat ik mezelf daar altijd helemaal goed in voel. De post over de show van Tony CohenΒ zelf komt aankomende woensdag online!

Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit Amsterdam fashion week outfit

Amsterdam fashion week outfit


Outfit


Dress – Tally weijl

Jacket – Straatstijl

Shoes – Gamiss.com

Sunnies – Gamiss.com

Bag – Papaya

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  evelien
  07/11/2016 at 9:45 am

  Wat gaaf dat je naar fashion weekend bent geweest, heel tof! Ik vind je outfit ook echt heel mooi, classy al dat zwart.

  Liefs, Evelien

 • Reply
  Isabella
  07/11/2016 at 6:14 pm

  Aah wat leuk dat je daar was, hoe was de show? Een vriendinnetje van me liep mee, toeval πŸ™‚

 • Reply
  Emma
  07/12/2016 at 9:33 am

  Wat een super gave outfit en vooral die schoenen!

 • Reply
  Nikoletta Jonkisz
  07/17/2016 at 5:59 pm

  This is a great outfit! You look so good πŸ™‚

  https://nikoleannj.blogspot.co.uk/

 • Leave a Reply