Custom cases from caseapp (+ Discount)

- Lifestyle, Tips

Custom cases from caseapp

Custom cases from Caseapp

Vandaag heb ik een post over mijn nieuwe hoesjes van Caseapp.nl.Β De een is een hoesje voor mijn iphone, die ik zelf heb ontworpen. De andere is een skin voor mijn ipad, wat betekent dat het als een soort beveiliging stikker werkt en niet echt een hoesje is. Ik vind het wel echt hΓ©le leuk dingen en vooral van het bewerk programma stond ik te kijken. Ze hebben zΓ³ veel verschillende patronen en stikkers die je in je design kan verwerken. Ik wist bijna niet wat ik moest kiezen. Maar omdat ik het op safe wou spelen, hield ik het bij zwart en wit.
Voordat ik verder op de hoesjes in ga, heb ik nog een 20% kortingscode voor jullie! De code = BITOFBRITT20′

Custom cases from caseapp Custom cases from caseapp

Costum Ipad skin

Ik wou voor mijn Ipad skin echt heel erg graag een marmer print. Je ziet het echt overal en ik vind het echt heel mooi! Ik wou bijna een witte marmere print bestellen, maar ging toch voor zwart aangezien ik bijna altijd zwart draag. Het leuke aan deze skin vind ik dat je amper nog ziet dat ik een witte Ipad heb. Het is echt een volledige skin over mijn Ipad heen. Ik had ook bijna mijn bloglogo in het wit erop laten zetten, maar besloot toch om het simpel te houden!

Custom cases from caseapp Custom cases from caseapp Custom cases from caseapp

Costum Iphone case

Voor mijn Iphone case wou ik wel iets gekkers. Niet te gek, maar iets dat bij mijn Iphone past en ook bij mijn kleren, maar niet gaat vervelen. Toen ik de stikker zag met mijn favoriete quote; “Don’t tell me the sky’s the limit, when there are footprints on the moon.”, moest ik die op mijn hoesje hebben. De quote staat ook al heel erg lang op mijn ‘About me’ pagina en tja, toeval bestaat niet. Dus, die stikker en daarbij ook nog de stikker van de maancyclus combineren mijn hoesje. Ik ben er echt heel erg blij mee en hij voelt super persoonlijk!

Custom cases from caseapp

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply