Shooting outfits at graffiti walls

- Fashion, Outfits

Outfit at graffiti walls

When to shoot outfits at a graffiti wall

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een outfit. Ik droeg hem gisteren en oh my god, ik heb bijna vakantie! Vandaag heb ik nog twee proefwerken, daarna ga ik met Ares naar Amsterdam Fashionweek, de show van Tony Cohen. Ik heb er écht heel veel zin in. Ik ben heel het weekend bij Ares, omdat mijn broertje met Nederlands team (basketbal) naar Luxemburg is voor een toernooi. Mijn ouders gaan mee kijken. Ik kon helaas niet mee omdat ik uitgenodigd was voor Fashionweek én ik zit natuurlijk midden in mijn proefwerkweek. Ook heb ik afgelopen dinsdag mijn haar opnieuw laten doen. Ik heb highlights laten zetten en mijn haar weer af laten matten. Hierdoor is het minder geelblond en meer naar het witblonde toe, er zit ook een lichte grijze teint overheen. Het lijkt me echt super als dat langzaam naar een beetje grijs zou kunnen gaan, de puntjes dan.

 

Ik draag mijn nieuwe choker en zonnebril van Gamiss.com, waar ik volgende week een post over online zal zetten. Ik heb nog wat spulletjes van hun binnengekregen, die ik jullie wil laten zien! Ik vond dat deze choker heel erg leuk staat met de top die ik aan heb. Het is een off the shoulder top, maar omdat het toch wel een beetje fris was gisteren, had ik er een jasje over aan getrokken. Ik vond het een hele leuke outfit.

Lezen jullie mee naar mijn tips voor outfit shoots bij een graffiti muur?

Different Graffiti walls

Je hebt verschillende soorten graffiti muren. Je hebt muren met maar 1 tekening. Muren met een hele hoop graffiti tekeningen. Maar je hebt ook muren die hélemaal vol staan, zoals deze waar ik foto’s bij ben gaan maken. Bij een wat rustigere muur kan je een wat drukkere outfit aantrekken. Met druk bedoel ik veel kleur. Ik raad het heel erg af om met drukke outfits, foto’s te gaan maken bij een hele drukke muur. Je aandacht gaat dan helemaal ‘all over the place’. Je weet niet meer waar je moet kijken en dat geld ook voor andere mensen.

 

Outfit Matching

En hiermee bedoel ik, het matchen van outfits met muren. Dus, je ziet eerst de muur en daar ga je dan je outfit op aanpassen. Dit zou ik doen als je graag foto’s wilt maken bij een bepaalde muur. Zo weet je zeker dat de outfit goed naar voren komt en dat het niet heel erg vloekt met elkaar. Ik had toevallig al een rustige outfit aan, geen uitbundige kleuren. Zwart, wit en een spijkerbroek, die combinatie is geschikt voor een drukke graffiti muur!

Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti wallsOutfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti wallsOutfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti wallsOutfit at graffiti walls Outfit at graffiti wallsOutfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls Outfit at graffiti walls


Outfits


Top – Janina

Sleeveless blazer – Primark

Pants – Tally weijl

Shoes – ?

Choker – Gamiss

Sunnies – Gamiss

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Emma
  07/08/2016 at 9:09 am

  Wauw wat een super stoere outfit, heel gaaf Britt!

 • Reply
  Mariska
  07/08/2016 at 10:12 am

  Bijna vakantie, succes met de laatste loodjes! Je outfit is in ieder geval weer helemaal top <3

  • Reply
   Britt van den Elzen
   07/08/2016 at 11:59 am

   Dankjewel 🙂 !!

   • Reply
    Blessing
    07/18/2016 at 7:41 pm

    This arltcie keeps it real, no doubt.

  • Reply
   Leidy
   07/18/2016 at 7:59 pm

   I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it’s free? Awoesme!

 • Reply
  evelien
  07/08/2016 at 10:18 am

  Wauw wat een gave plek! Ik vind je outfit heel leuk.
  En heel veel succes met de laatste loodjes! Komt vast goed! En geniet van je aankomende vakantie. 🙂
  Liefs, Evelien

 • Reply
  Manon
  07/08/2016 at 12:49 pm

  Prachtige foto’s en leuke outfit

 • Reply
  Dolce Nina
  07/09/2016 at 3:06 pm

  Super mooie outfit.
  Leuke blog heb je trouwens! Liefs x

 • Reply
  Nikoletta Jonkisz
  07/10/2016 at 2:21 pm

  I like this look and the location is great 🙂

  http://nikoleannj.blogspot.co.uk/

 • Leave a Reply