10 Favourites of June

- Books, Lifestyle, Tips

Favourites of June 2016

FAVOURITES OF JUNE

Hallo! Vandaag laat ik jullie mijn 10 ‘Favourites of June’ zien. Ik heb echt veel plezier gehad van deze dingen de laatste tijd en ik moest ze met jullie delen. Ik laat voor elke item weten waarom hij in mijn 10 favorieten staat. Het zijn hele uiteenlopende voorwerpen zoals je kunt zien op de foto.

Voordat je verder gaat lezen, wil ik nog heel even iets zeggen.

Ik wil iedereen ten eerste bedanken voor het volgen van mijn blog. Ik ben pas geleden over de 800 volgers heen gegaan en écht, wow. 800 mensen! Ik probeer me dan een beetje een beeld te krijgen van de hoeveelheid daarvan, maar dat is bijna niet te doen. Ik ben iedereen echt zó dankbaar. Echt heel erg bedankt, dat wou ik even zeggen.

Favourites of June 2016

E-READER

Ik lees weer veel de laatste tijd en dit keer het boek ‘Het vuur van de herfst’ van Diana Gabaldon (deel 4 in de serie). Misschien hebben jullie al wel gehoord van de serie ‘Outlander’. Het is een tv-serie geïnspireerd op de boeken van Diana Gabaldon. Toen ik begon aan de tv-serie was ik gelijk verkocht, ik ben de boekenreeks gaan sparen en nu lees ik ze. De serie staat trouwens sinds kort ook op Netflix, dus voor degenen die dat hebben, geef het alsjeblieft een kans. Het kan je echt liggen of echt helemaal niet. (Ik heb mijn obsessie met Schotland ook hierdoor gekregen. Ik ga deze zomer voor het eerst *OMG*).

CASIO WATCH

Deze Casio horloge heb ik afgelopen meivakantie in Spanje gekocht. Ik heb hem sindsdien bijna elke dag omgehad. Eerst droeg ik horloges echt alleen voor de sier. Nu ik deze zoveel om heb ga ik automatisch naar de tijd kijken op mijn pols. Ook als ik hem niet om heb ;). Ik vind het ook heel fijn dat hij zilver met een soort gouden binnenkant is, waardoor hij bij bijna al mijn kleding past.

Favourites of June 2016

QUAY x AMANDA SUNNIES

Deze zonnebril heb ik nu al een tijdje en ik vind hem nog steeds echt helemaal geweldig. Ik draag hem zoveel als ik kan, wat wel een beetje lastig is met het weer hier in Nederland. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zulk sneu zomer weer meegemaakt.

DOPPER

Ik kende deze Dopper flessen natuurlijk al wel, maar toen mijn moeder er 2 meekreeg van haar werk had ik er zelf ook een. Ik heb hem op mijn kamer staan en ik vul hem dan met water – soms stop ik er nog een klein beetje ranja bij – en dan drink ik daar uit. Hoef ik ook niet meer naar beneden te lopen voor drinken… #LUI.

Favourites of June 2016

AUSSIE HAIR MASK

Ik gebruik zo nu en dan een krul- of stijltang. Maar in combinatie met mijn geverfde haar, heeft mijn haar echt schade. Op zich kan mijn haar er allemaal wel goed tegen, aangezien het nog best zacht voelt. Maar het is altijd fijn om wat extra verzorging te geven. Dit haarmasker heeft het tot nu toe nog echt het beste gedaan!

FUJIFULM INSTAX MINI 8

Ik heb deze camera gekocht samen met Ares. De meeste kennen deze camera natuurlijk wel en weten wat hij doet! Hij bevalt heel erg goed tot nu toe, is weer eens iets anders dan een spiegelreflex camera.

Favourites of June 2016

HAIR ELASTIC

Deze elastiek doe ik meestal snachts in. Mijn haar krijg heel snel afrdukken van elastieken of dergelijke. Van deze elastiekjes krijg ik dat niet en het zit helemaal prima. Vaak niet zo strak als ik zelf wil, maar helemaal prima (vooral voor snachts).

CASTOROIL

Nadat ik dit artikel van Mary Josie las, was ik heel erg nieuwsgierig worden. Ik ben namelijk een tijdje geleden gestopt met het bijtekenen/invullen van mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn uit zichzelf niet zo vol, dus ik zocht nog iets wat daar iets aan zou kunnen veranderen. Toen kwam ik dus dat artikel tegen en kocht ik het. Sindsdien heb ik het bijna elke nacht opgedaan (met een oud mascara borsteltje) en ik ben heel erg verrast! Mijn wenkbrauwen zijn oprecht voller geworden en mijn wimpers voelen écht een stuk steviger aan. Echt een favoriet!

Favourites of June 2016

FOSSIL GLASSES

Ik heb ergens eind vorig jaar een test laten doen bij Pearl. Ik had last met het scherpstellen van een verre afstand, nadat ik heel erg lang bijvoorbeeld, een boek had zitten lezen. Of op school had gewerkt. Uit de test kwam dan ook dat ik een bril nodig had. Geen permanente bril, maar gewoon een als ik dus dingen aan het doen ben zoals leren. Ik vind dit montuur heel mooi en hij zit ook heel fijn.

M.A.C. FIX +

Ik denk dat iedereen al wel ooit van dit product gehoord heeft. Velen zullen het dan ook al wel in hun bezit hebben. Toen ik op het vliegveld in Spanje was en ik de MAC-counter zag, besloot ik hem te kopen. En ja, het doet echt wat iedereen zegt dat hij doet. Mijn make-up blijft beter zitten, het is een echte opfrissing en ik krijg er een soort glow van. Heel apart, maar ja. Een aanrader!Kenden jullie deze ‘favourites’ al?

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Mariska
  06/30/2016 at 10:55 am

  Leuk he om je blog te zien groeien! Goed bezig 😀 Fix+ is echt een favorietje hier! Die sunnies en de camera zijn echt gaaf 😀

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  06/30/2016 at 11:26 am

  Leuk artikeltje om te lezen! xo

 • Reply
  evelien
  06/30/2016 at 6:40 pm

  Leuke favorieten! Vind een polaroid camera ook altijd zo leuk 🙂
  En ben ook erg fan van die haar elastiekjes!
  Liefs, Evelien

  • Reply
   Britt van den Elzen
   06/30/2016 at 6:54 pm

   Heel erg bedankt!

   • Reply
    Johnette
    07/18/2016 at 7:42 pm

    It’s really great that people are sharing this iniamrotfon.

  • Reply
   Sailor
   07/18/2016 at 8:08 pm

   Just cause it’s simple doesn’t mean it’s not super hellufp.

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  06/30/2016 at 7:52 pm

  Ik vind je polaroid zo onwijs tof!

  • Reply
   Britt van den Elzen
   06/30/2016 at 9:30 pm

   Thanks! Het is ook echt een aanrader 😉

   • Reply
    Janae
    07/18/2016 at 8:09 pm

    You’re a real deep thnriek. Thanks for sharing.

  • Reply
   Ving
   07/18/2016 at 8:28 pm

   Thiinkng like that shows an expert’s touch

 • Reply
  Lisa Wiesner
  07/01/2016 at 7:31 am

  Hey Britt!

  I really like your style and the items you picked for june. I wanted to have the camera for a long time but somehow I never brought myself to buy it. The elastic hairband I also have but actually I dont like it too much. It’s not tight enough for me. I love the Casio watch, definitely on my list.
  I like your blog so much! Especially I love the design and the style of your pictures. Great job girl!

  Have a nice day!

  Regards, Lisa 🙂

  http://lsawsnr.blogspot.com

 • Reply
  Natiza
  07/01/2016 at 4:33 pm

  Mooie producten! Ik wil ook nog heel graag een INSTAX!

 • Reply
  Jacey
  07/18/2016 at 7:42 pm

  Wowza, problem solved like it never hanpeped.

 • Leave a Reply