Happiness Boutique x A little bit of Britt (+ Discount!)

- New things, Samenwerking, Tips
Ik heb twee paar hele mooie statement oorbellen opgestuurd gekregen van de superleuke site; Happiness Boutique, om aan jullie te laten zien. De oorbellen zijn echt van super goede kwaliteit en ze voelen zwaar aan, op de manier van goede kwaliteit. Je kan alle oorbellen van de site op deze pagina bekijken. Ook heb ik voor een kortingscode voor jullie! 10% korting op bestellingen van meer dan 19 euro. Ook is hij geldig tot 7 Juni, dus ik zou zeker een kijkje nemen. 
10% KORTINGSCODE = alittlebitofbritt
Kijken jullie mee naar de oorbellen die ik heb besteld?
I was sent two pairs of statement earrings by Happiness Boutique, to show you. The earrings are high quality and they feel heavy, in the good quality kind of way. You can find all the earrings of the site on this page. I also got a discount code for you guys! 10% off all orders above 19 euros. It’s valid to the 7th of June, so I would really suggest you take a look.
10% DISCOUNT CODE = alittlebitofbritt
Want to see the earrings I got?

Ik heb deze twee paar gekozen. Een goude, meer subtiele en een zwarte, meer uitbundige.
Het eerste paar vind je hier. Het tweede paar vind je hier.

I have chosen these two pairs. A gold one, more subtle and a black one, more bold.
You can find the first pair here. And the second pair here.

Happiness Boutique heeft gratis verzending en ook nog eens een costumer reward program, wat inhoud dat je punten kan winnen door recensies te schrijven en foto’s te posten met je aankopen op social media. Met die punten kan je dan uiteindelijk producten van hun site bestellen! Ook is er nu een leuke winactie, die kan je hier vinden.

Happiness Boutique offers free shipping and they also got a costumer reward program, what means that you’re able to gain points by writing reviews and positng pictures on social media. With these points you can order items from their site! There’s also going on a giveaway on their site, that you can find here.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Manon Boerakker
  05/09/2016 at 5:07 pm

  Wat een mooie oorbellen

 • Reply
  By-Evelien
  05/09/2016 at 9:06 pm

  Ah ik vind ze echt heel tof, mooie oorbellen! Prachtig. <3
  Liefs! Evelien

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  05/09/2016 at 9:58 pm

  oooh ze zijn echt prachtig
  vooral dat tweede paar is heel erg mooi

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Liv Worthen
  05/10/2016 at 1:19 am

  Your pictures are really great, love love love!

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  05/12/2016 at 7:29 pm

  Ja hé, ze zijn super!

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  05/12/2016 at 7:30 pm

  Jaa! Heel erg bedankt 🙂

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  05/12/2016 at 7:30 pm

  Ja, ik vind het tweede paar ook echt heel mooi!

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  05/12/2016 at 7:30 pm

  Thankyou so much <3

 • Leave a Reply