Update// Current location: Vienna

- Austria, Europe, Travels
Hi! Ik ben al een dagje in Wenen, en het is echt super! Alhoewel ik hoopte op lekker weer, is dit me toch wel iets tรฉ lekker. Het is echt gigantisch heet. We blijven hier tot vrijdag, maar ik dacht ik post even. Weten jullie ook weer dat ik leef ๐Ÿ˜‰ We zijn Wenen al ingeweest en ik vind het echt heel mooi. Ook hebben we al lekker geshopt (bij F21!). Ik laat jullie alles nog zien en ik spreek jullie later wel weer!

Hi! I already am in Vienna for one day, and it is amazing! However I hoped that the weather would be great, I didn’t want it to get this great. It is hot like crazy. We stay here till Friday, but I’d thought I would post. Now you know that I’m stille alive ๐Ÿ˜‰ We’ve already been in Vienna and it is really beautiful. We also did some shopping (at F21!). I’ll show you everything and I’ll talk to you later!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Naomi van Kleef
  06/11/2014 at 7:39 pm

  Zo gaaf! Veel plezier verder ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Isabella
  06/11/2014 at 8:01 pm

  Ahh super leuk! Hoezo hebben jullie vakantie, ik ben jaloers! X

 • Reply
  Anoniem
  06/11/2014 at 9:51 pm

  Ziet er gezellig uit Britt. Geniet er van. Ben benieuwd naar je aankopen!

 • Reply
  Charlotte
  06/11/2014 at 10:09 pm

  Leuk! Veel plezier en wordt maar lekker bruin:)

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  06/11/2014 at 11:06 pm

  We zijn met school op een soort van uitwisseling. Maar dan komen alleen wij naar hun en hun niet naar ons.

 • Reply
  Deborah
  06/16/2014 at 6:33 pm

  Leuk, een uitwisseling is echt zo gaaf! Waarschijnlijk ben je nu alweer terug, ik hoop dat je heel veel plezier hebt gehad ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply