Kiehl’s// Amino Acid Conditioner

- Hair, New things

Ik ben in Amerika langs de Nordstrom gegaan, gewoon omdat het geweldig is om daar rond te lopen en naar die (dure) merkkleding te kijken. En toen kwam ik bij het verzorgings gedeelte, met haar producten van Kiehl’s. Ik herinnerde me nog uit Gossip girl (de boeken!) dat Blair’s lievelings conditioner de Cocosnoot conditioner van Kiehl’s was. Ik even kijken, want ik hou van de geur van Cocosnoot! Ik zag hem en ik moest hem hebben. Grotendeels omdat Blair hem had natuurlijk.. En hij is serieus geweldig! Mijn haar is een stuk zachter en het golft meer. Ook is de geur heerlijk. Wat wil je nog meer?

I went along Nordstrom in America, simply because I love to walk around and look at the (expensive) designer clothes. And then I got to the catchment area, with hair pruducts products from Kiehl’s. I remembered from Gossip Girl (the books!) That Blair’s favorite conditioner the Coconut Conditioner from Kiehl’s was. I took a look, because I love the smell of coconut! I saw him and I had to get him. Also because it was Blair’s favorite afcourse.. And he is seriously amazing! My hair is a lot softer and more wavy. Also, the smell delicious. How could you ask for more?

Ik heb mijn haar hier wel gekruld, voor degene die het zich afvroegen.
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Stephanie
  04/11/2014 at 4:07 pm

  Kun je niet een voorraadje meenemen voor ons? 😛 Of is het ook te koop in Nederlandje?

 • Reply
  Leonie
  04/11/2014 at 4:23 pm

  Haha wat grappig dat dat Blair's lievelings conditioner is, dat heb ik nooit geweten haha. Heel leuk trouwens, je haar gekruld. (:

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  04/11/2014 at 4:24 pm

  Haha! Je kan het misschien bij de bijenkorf vinden, of bestellen op hun site: http://www.kiehls.nl/nl/ Daar staan ook de verkooppunten op!

 • Reply
  Janamarie
  04/11/2014 at 5:49 pm

  Klinkt erg goed !x

 • Reply
  Baker of Luxury
  04/11/2014 at 8:38 pm

  Love your haircolor!

  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 • Reply
  Naomi van Kleef
  04/11/2014 at 8:50 pm

  Heel erg leuk! Je haar zit prachtig zo!

 • Reply
  Isabella
  04/13/2014 at 10:34 am

  Oehh klinkt goed. Dit wil ik ook wel een keer proberen:) Je moet je haar echt vaker krullen, het zit echt heel mooi!

  x Isabella

 • Reply
  Anna
  04/13/2014 at 10:55 am

  Wow ziet er heel mooi uit! Ik hou van cocos en zoo vet dat Blair hem had!
  xxxx

 • Leave a Reply