Houston: Day 2 – Breakfast and Wallmart

- Houston, North America, Travels


We zijn net terug (US: half 11, NL: half 6) van de NBA game, Houston v.s Heat. We hebben gewoon Lebron james gezien, nog wel meer, maar Lebron James! Maar daarbuiten laat ik jullie wat foto’s zien van dag 2 die niks met het Houston Space center te maken hebben. We waren naar de Wall markt gegaan en ik laat jullie mijn standaard ontbijtje zien die ik hier neem. En morgen gaan we naar San Antonio, ik heb er zin in!

We have just returned (US: half past 11 NL: half past 6) from the NBA game, Houston vs Heat. We have just seen Lebron james, more stars, but Lebron James! But besides that, I’ll show you some pictures from day two that have nothing to do with the Houston Space Center. We went to the Wall Market and I’ll show you my standard breakfast I take here everyday. And tomorrow we go to San Antonio, I’m excited! 

Dit zijn een paar van de dingen die ik heb gekocht bij de wallmart. Een boek uit de reeks van de Imortal instrument (stad van …..). Hij is nog niet uit in nederland en ik moest hem gewoon hebben 😀 Ook heb ik een Eos lipbalm gekocht. Deze had ik nog, maar hier zijn ze maar 3 dollar en in Nederland mag je er mooi 10 euro voor neertellen. Ik heb hem ook in andere kleuren!

These are a few things that I bought at wall mart. A book from the series the Imortal instrument (city of …..). It hasn’t arrived in Netherlands yet and I just had to have it 😀 I also bought an Eos lip balm. I still had one, but here in the states they are only $3 and in the Netherlands, you can buy them for 10 euros. I also have it in other colors!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Isabella
  03/05/2014 at 10:48 am

  Aah leuk, Wallmart! Eos lip balms zijn zo fijn, mijn moeder is stewardess en neemt ze altijd mee. Ik ben helemaal verslaafd aan die dingen haha:) x

 • Reply
  Eve Johanna
  03/05/2014 at 2:03 pm

  Coole foto's! Amerika lijkt me geweldig!

 • Reply
  Manon Boerakker
  03/05/2014 at 2:13 pm

  Wat een super leuke fotos.

 • Reply
  Anoniem
  03/05/2014 at 3:41 pm

  Helemaal te gek!! Geweldige foto's!

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  03/05/2014 at 4:48 pm

  O, dat is echt super gaaf! lief van je moeder 🙂

 • Reply
  Tirdzax
  03/05/2014 at 5:12 pm

  Wat een gave supermarkt, hahaha!

 • Reply
  Sharrel
  03/08/2014 at 4:54 pm

  Gave supermarkt! Het lijkt me super tof daar!

  x

 • Leave a Reply