Day 1: Houston

- Houston, North America, Travels

Hallo lieve allemaal, op het moment dat ik dit typ is het bij jullie half 4 s’nachts (maar ik zal hem wel op timer zetten :). Tussen Nederland en Houston zit precies 7 uur tijdsverschil, dus toen ik hier vanmiddag aankwam (rond half 2) was het bij jullie al helemaal donker. Maar goed, ik kwam dus aan en ik verbaasde me echt hard over hoe warm het hier was. Ik kwam aan in mijn jogging broek en een sweater, en dat was echt verstikkend! Maar ik heb het overleefd, en we waren vanaf het vliegveld rechtstreeks doorgegaan naar de autoverhuur. We hebben echt een super gave Dodge (alweer!) en we kregen een gratis upgrade, omdat we stonden te wachten tot er iemand aankwam (en na ongeveer 2 minuten kwam hij aanlopen) en hij gaf ons een gratis upgrade. Wat ben ik toch dol op Amerikanen <3.
We hadden dus onze super Dodge opgehaald en we gingen door naar ons hotel: Embassy suites. Wauw, echt super luxe! Ze hebben zelfs twee echte zwanen in het meertje in de lobby, best wel zielig eigenlijk. Maar welk hotel kan nou zeggen dat ze zwanen hebben? De kamers zijn echt super luxe, en heel ruim. Ik laat nog wel een keer foto’s zien.
Daarna gingen we door naar het op 4 na grootste winkelcentrum van amerika; la Galleria. Gewoon WOW. We zitten er serieus naast, ook naast de Macy’s trouwens! We kwamen met goldfish en subway thuis en zitten nu lekker in de lobby op de wifi. Het is hier echt overheerlijk, en ik heb super veel zin in morgen! We gaan naar Apollo space centre. Oke, ik spreek jullie morgen 🙂

Hello everyone, when I’m typing this, it is around half past 4 at night (but I ‘ll put this post on a timer 🙂 . There is exactly 7 hour time difference between the Netherlands and Houston, so when I arrived here this afternoon ( around mid- 2 ) in the Netherlands it was already completely dark. However, I arrived and I was surprised about how hot it was. I arrived in my sweatpants and a sweatshirt , and it was suffocating ! But I survived , and we went from the airport straight to the car rental. We have a really awesome Dodge ( again! ) and we got a free upgrade because we were waiting until someone arrived ( after about 2 minutes someone came walking in ) and he gave us a free upgrade . I adore Americans so much <3.
So we picked our super Dodge up and we went to our hotel : Embassy Suites. Wow , it’s super luxurious! They even have two real swans in a lake in the lobby , altough that’s quite sad. But which hotel can say they have swans? The rooms are luxurious, and very spacious too. I’ll show you another time.
Then we went to the 4th largest shopping mall of america , la Galleria . Just WOW . We are seriously next door, and next to the Macy’s too! We returned at the hotel with goldfish and subway and are now comfortably in the lobby on the wifi. It’s delicious, and I am really looking forward to tomorrow! We go to the Apollo space center . Okay, I’ll talk to you tomorrow 🙂

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  pleun
  03/02/2014 at 11:14 am

  Kutwijf, ik ben jaloers 🙁 haha staat je hartje nog op je hand? ♥ xxx

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  03/02/2014 at 11:19 am

  Jazeker 🙂

 • Reply
  Anoniem
  03/02/2014 at 11:26 am

  Wow, te gek, helemaal super!! Amerila is gewoon gaaf!

 • Reply
  Isabella
  03/02/2014 at 1:11 pm

  Ahh gaaf!! Mooie foto's heb je gemaakt!
  x Isabella

 • Reply
  Manon Boerakker
  03/02/2014 at 1:16 pm

  Wauw dat ziet er al geweldig uit zeg!!! Mooie foto's heb je gemaakt

 • Reply
  Naomi
  03/02/2014 at 1:22 pm

  Ik wil oook. Mijn vakantie is vanaf morgen voorbij, 🙁

 • Reply
  Daphne
  03/02/2014 at 2:37 pm

  Superleuk om te zien!

 • Reply
  Eve Johanna
  03/02/2014 at 3:08 pm

  Wauw ziet er geweldig uit! Ik wil ook nog een keer naar Amerika.. have fun!

 • Leave a Reply