My 3 favorite Norwegian blogs

- Blogs

Als eerste Kristine van Krisssy.blogg.no. Kristine is een heel erg modebewuste meid met een prachtig figuur. Ze blogt over Fashion, Make-up en lifestyle. Echt de moeite waard om te bekijken.

First Kristine from Krisssy.blogg.no. Kristine is a very fashion-conscious girl with a beautiful figure. She blogs about fashion, makeup and lifestyle. Really worth to visit.

Dan hebben we Aurora van Auroramohn.blogg.no. Als je aan Aurora denkt, denk je aan Blond. Helaas heeft ze nu haar haar een beetje geverfd, maar alles staat haar gewoon! Ze heeft een hele minimalistische stijl en dat maakt haar echt eigen. Ze blogt voornamelijk over Lifestyle, beauty en een klein beetje Fashion.
 
Then we have Aurora from Auroramohn.blogg.no. When you think of Aurora, you think of Blonde. Unfortunately, she has now dyed her hair a bit, but it looks good on her! She has a very minimalist style and it really fits her. She blogs mostly about Lifestyle, Beauty and a little bit of fashion.

Last but not least, Mathilde van Matholck.blogg.no. Mathilde is een vriendin van Aurora en ik vind dat ze persoonlijk wel een beetje mijn voorbeeld is. Ze heeft leuke kleren en haar make-up zit altijd super mooi! Ze blogt over alles een beetje, wat wel leuk is. Zo heb je veel afwisseling.

Last but not least, Mathilde from Matholck.blogg.no. Mathilde is a friend of Aurora and I personally think she‘s a inspiration to me. She wears nice clothes and her makeup is always perfect! She blogs about everything a bit, it‘s fun. So you have a lot of variety.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Michelle Schlechtriem
  01/08/2014 at 12:12 am

  Super mooie blogs, ik volg ze inderdaad ook alle drie al heel lang 🙂 Ik heb al heel vaak gelezen dat meiden het figuur van krissy "prachtig" vinden, maar ik vind haar persoonlijk echt VEEL te dun!! Het ziet er in mijn ogen zelfs ongezond uit, dus laat dit alsjeblieft geen voorbeeld voor je zijn! <3

 • Reply
  Britt -Alittlebitofbritt
  01/08/2014 at 6:06 pm

  Ik begrijp wat je bedoelt, en het is ook geen voorbeeld voor me! Maar ik zou het wel begrijpen als iemand haar als voorbeeld zou hebben. Maar dankjewel voor je mening, veel meiden zullen daar waarschijnlijk mee worstelen 🙂

 • Leave a Reply